Ποιοι Είμαστε Μάθετα τα πάντα για μας

Steaks menu

Το κατάστημα και ο εκθεσιακός χώρος του Antique Center βρίσκεται στην οδό Φιλολάου 47 στο Παγκράτι από το 1975. Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο των αντικών, μας καθιστά ικανούς να αξιολογήσουμε άμεσα ένα παλαιό αντικείμενο και να σας πληρώσουμε άμεσα. Προσφέρουμε ταχεία εξυπηρέτηση στον ιδιόκτητο χώρο μας αλλά και στον χώρο σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να πουλήσετε τις αντίκες και τα παλαιά σας αντικείμενα άμεσα.

Η ομαδα & η ιδεα

agora-antikwn-poioi-eimaste
Η ομάδα του Antique Center αποτελείται από νέους αλλά και μεγαλύτερους ανθρώπους που αγαπούν κάθε τι παλαιό. Μια ομάδα από διαφορετικούς ανθρώπους που τους ενώνει ένα κοινό όνειρο: Η αγάπη της συλλογής των αντικών.
Το Antique Center είναι μια ιδέα που γεννήθηκε πριν από περίπου 20 χρόνια. Το domain AntiqueCenter.gr κατοχυρώθηκε στις 13/1/2016 και από εκείνη την ημέρα η ομάδα δημιουργεί, μεγαλώνει, επιμένει, υπομένει, τρέχει, ξενυχτά, αγωνιά, συντηρεί, σβήνει, αλλά πάνω απ όλα χαίρεται γιατί το όνειρο συλλογής αντικών υλοποιείται!

Η αγάπη της ομάδας για παλαιές χειρότεχνες δημιουργίες, το ενδιαφέρον για το internet και οι ατέλειωτες ώρες εργασίας έφεραν αποτέλεσμα και στις 11/2/2016 δόθηκε η ευκαιρία στους συλλέκτες αντικειμένων να καταφέρουν να αξιοποιήσουν την πώληση παλιαών αντικειμένων, μέσω του site μας, κάνοντας μόνο ένα τηλεφώνημα σε εμάς.

agorazoume_antikes_moutoulas
Μούτουλας Λυκούργος
Antique Manager

Το οραμα & οι στοχοι

Το όραμα της ομάδας μας είναι να καταφέρουμε να συλλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερες αντίκες και έργα τέχνης με σκοπό την ευρύτερη παρουσίαση στο κοινό. Ο εκθεσιακός μας χώρος στο Παγκράτι Αττικής, μπορεί με μία απλή επίσκεψη να σας πείσει.

Η ομάδα του Antique Center ευχαριστεί προσωπικά κάθε έναν από εσάς ο οποίος μοιράζεται την τέχνη του, το ταλέντο του και τα προϊόντα του μαζί της.