Η ιστορία μας Δείτε την πορεία μας

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ

Το 1975 ο κ.Λυκούργος Μούτουλας, ο οποίος ζούσε στην Αθήνα Αττικής, ίδρυσε την επιχείρηση συλλογής αντικών στην οδό Φιλολάου 47 στο Παγκράτι, ονομάζοντάς την Antique Center. Είχε στην κατοχή του αντίκες, παλαιά αντικείμενα και έργα τέχνης. Χάρη στο μοναδικό του πάθος για την συλλογή παλαιών αντικειμένων και αντικών, κατάφερε να συλλέξει εκατοντάδες παλαιά αντικείμενα με σκοπό την συντηρησή τους. Με την πάροδο των ετών το Antique Center, κατάφερε να αυξήσει κατά μεγάλο μέρος την συλλογή του. Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο των παλαιών αντικειμένων και έργων τέχνης και η συνεχής εκπαίδευση στις νέες μεθόδους συντήρησης παλαιοτήτων, μας οδήγησε στην επιτυχή πώληση των αντικειμένων της συλλογής μας και πανελλαδική μας αναγνώριση.

Η αγάπη του κ.Μούτουλα για την συλλογή παλαιών αντικειμένων και αντικών, μεταδόθηκε και στο γιο του, Κωνσταντίνο Μούτουλα, ο οποίος συνεχίζει το έργο του με μεράκι μέχρι και σήμερα.


ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ

Το Antique Center αποτελεί πλέον μια οικογενειακή επιχειρήση, που με διάθεση, αγάπη και μεράκι συνεχίζει την συλλογή αντικών μέχρι και σήμερα. Αγοράζουμε αντίκες, παλαιά αντικείμενα, έργα τέχνης, πίνακες, πορσελάνες, υαλικά, παλαιά έπιπλα, στρατιωτικά είδη, ξίφη, ξιφολόγχες, στολές, βιβλία, γραμματόσημα, κόμιξ, ασημικά, χρυσαφικά, δίσκους, νομίσματα, χαλιά, μετάλλια, είδη λαϊκής τέχνης, κομπολόγια, κεντήματα, εργόχειρα, κοπανέλια, ρολόγια τσέπης, ρολόγια χειρός, βάζα, φωτιστικά, γραμμόφωνα, γραφομηχανές.
Ειδικευόμαστε στην συντήρηση παλαιών αντικειμένων, αντικών και έργων τέχνης. Η πολυετή μας εμπειρία και η εκπαίδευση στην συντήρηση παλαιών αντικειμένων, αντικών αλλά και έργων τέχνης, εγγυάται την συντήρηση στα παλαιά σας αντικείμενα άμεσα και αποτελεσματικά.

Εξυπηρετούμε άμεσα και με χαρά, σε κάθε σας ερώτηση για την αγορά αντικών με ένα απλό τηλεφώνημα στα:
+30-211-4103641, +30-2106445350 ή στα κινητά μας, +30-6945017279 (κ.Κωνσταντίνα) & +30-6987217460 (κ. Κωνσταντίνος).
Ταχεία εξυπηρέτηση στον εκθεσιακό μας χώρο ή στον χώρο σας, δίνοντας άμεσα προσφορά για τα παλαιά σας αντικείμενα και με άμεση πληρωμή.

agorazoume_antikes_moutoulas
Κωνσταντίνος Μούτουλας
Antique Manager