Παλαιοί πίνακες ζωγραφικής … ένα καλά κρυμμένο μυστικό

Αγοράζουμε πίνακες ζωγραφικής

Παλαιοπωλείο Αθήνα | Παλαιοπωλείο Αντίκες

Αγοράζουμε & Πουλάμε αντίκες,
Πίνακες – Ασημικά κ.α.

Άμεση Πληρωμή!

Η τέχνη της ζωγραφικής είναι γνωστή από τα αρχαία χρόνια. Κάθε πίνακας αποτυπώνει μια πραγματική ή φανταστική εικόνα, συναισθήματα, ιδέες και αξίες κάθε εποχής, φόβους, αδυναμίες και επιθυμίες του καλλιτέχνη ή ενός συνόλου ανθρώπων.

Τα παλαιότερα έργα ζωγραφικής ανακαλύφθηκαν από σπηλαιολόγους στη Γαλλία, απεικόνιζαν ζώα, κυνηγούς και χρονολογούνται περίπου 32.000 ετών. Διαφορετικές μορφές τέχνης εμφανίζονται από την απώτερο ιστορία (παλαιολιθική εποχή), το Μεσαίωνα έως και σήμερα.

Οι  αρχαίοι Έλληνες και ξένοι ζωγράφοι χρησιμοποιούσαν πινέλο, μολύβι, κάρβουνο και άλλα μέσα ώστε να αποτυπώσουν την εικόνα που ήθελαν σε χαρτί, ύφασμα, ξύλο, πέτρα κ.α. Σήμερα οι καλλιτέχνες αξιοποιώντας τα νέα μέσα, τις μοντέρνες τεχνικές και την πολυπλοκότητα της εποχής δημιουργούν με βάση τη μοναδικότητα και τον ανταγωνισμό στοχεύοντας στην αποτύπωση των ιδεών και συναισθημάτων της σύγχρονης εποχής.

Κάθε πίνακας λοιπόν συμβολίζει ένα καλά κρυμμένο μυστικό.
Πολλοί θα πουν «ένας πίνακας είναι» και θα τον περάσουν αψήφιστα, άλλοι θα σταθούν και θα τον μελετήσουν. Αυτοί που θα ανακαλύψουν τον κόσμο και το μυστικό που ξεπροβάλλει από κάθε έργο τέχνης (γιατί ένας πίνακας έτσι πρέπει να ονομάζεται), αυτοί θα εκτιμήσουν και θα κατανοήσουν την πραγματική του αξία!

Στο παλαιοπωλείο Antique Center σεβόμαστε κάθε πίνακα, παλαιό ή νεότερο και τον θεωρούμε ως ξεχωριστό έργο τέχνης. Αγοράζουμε και πουλάμε πίνακες και έργα τέχνης, εξυπηρετούμε άμεσα και πληρώνουμε τοις μετρητοίς.

Στο παλαιοπωλείο Antique Center στην Αθήνα, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία
σε παλαιά αντικείμενα, γραμμόφωνα, νομίσματα, ασημικά, πίνακες, έργα τέχνης, γλυπτά κ.α.

Αγοράζουμε & Πουλάμε Αντίκες – Παλαιά Αντικείμενα

Παλαιοπωλείο Antique Center – Πληρώνουμε Άμεσα τοις Μετρητοίς