Τι είναι η πορσελάνη;

Αγοράζουμε σετ πορσελάνες

Παλαιοπωλείο Αθήνα | Παλαιοπωλείο Αντίκες

Αγοράζουμε & Πουλάμε αντίκες,
Πίνακες, ασημικά κ.α.

Άμεση Πληρωμή!

Η πορσελάνη είναι ένα είδος κεραμικού υλικού. Έχει διάφορες εφαρμογές όπως στην ιατρική, σε διακοσμητικά, σε σκεύη σεριβιρίσματος κ.α. Πολλά σερβίτσια μεγάλης αξίας είναι φτιαγμένα από πορσελάνη λόγο την μεγάλης αντοχής της.

Η πορσελάνη προέρχεται από την Κίνα και τα παλαιότερα δείγματα χρονολογούνται λίγο πριν το 1000 π.Χ. Η πορσελάνη φθάνει στη σημερινή της μορφή μετά από διαδικασία ψησίματος. Η Κίνα άρχισε να εξάγει πορσελάνη στον αραβικό κόσμο ανεβάζοντας την αξία της ακόμα περισσότερο. Τον 17ο αιώνα η Κινα άρχισε την εξαγωγή της πορσελάνης προς την Ευρώπη.

Η αξία κάθε είδους πορσελάνης (πορσελάνινα σερβίτσια, βάζα κ.α.) εξαρτάται από τη σύνθεση της πάστας και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται (σπασμένο ή όχι). Οι πορσελάνη μπορεί να διαχωριστεί σε κινέζικη πορσελάνη, ιαπωνικές πορσελάνες, ευρωπαική πορσελάνη, Meissen, Μαλακή πορσελάνη πάστα, Γαλλική, Ιταλική, Αγγλική.

Στο παλαιοπωλείο Antique Center που βρίσκεται στην Αθήνα αγοράζουμε πορσελάνες (πορσελάνινα σερβίτσια, διακοσμητικά κ.α) και πουλάμε. Το έμπειρο προσωπικό στο παλαιοπωλείο μας μπορεί να σας δώσει προσφορά για αγορά πορσελάνες με άμεση πληρωμή τοις μετρητοίς.
Ερχόμαστε στο χώρο σας με ένα τηλεφώνημα, αγοράζουμε πορσελάνες στην αξία τους.

Στο παλαιοπωλείο Antique Center στην Αθήνα, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία
σε αντίκες και παλαιά αντικείμενα, γραμμόφωνα, νομίσματα, ασημικά, πίνακες, έργα τέχνης, γλυπτά κ.α.

Αγοράζουμε & Πουλάμε Αντίκες – Παλαιά Αντικείμενα

Παλαιοπωλείο Antique Center – Πληρώνουμε Άμεσα τοις Μετρητοίς