Παλαιοπωλείο Antique Center

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ

Το 1975 ο κ.Λυκούργος Μούτουλας, ο οποίος ζούσε στην Αθήνα Αττικής, ίδρυσε την επιχείρηση συλλογής αντικών στη Λεωφόρο Μαραθώνος, ονομάζοντάς την Antique Center. Είχε στην κατοχή του αντίκες, παλαιά αντικείμενα και έργα τέχνης. Κατάφερε να συλλέξει εκατοντάδες παλαιά αντικείμενα με σκοπό την πώλησή τους. Όλα αυτά χάρη στο μοναδικό του πάθος για την συλλογή παλαιών αντικειμένων και αντικών.

Με την πάροδο των ετών το Antique Center, κατάφερε να αυξήσει κατά μεγάλο μέρος την πελατεία του. Τόσο σε ιδιωτικές συλλογές αλλά και σε μουσεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο των παλαιών αντικειμένων και έργων τέχνης, μας οδήγησε στην επιτυχή πώληση των αντικειμένων της συλλογής μας και στην πανελλαδική μας αναγνώριση.

Η αγάπη του κ.Μούτουλα για την συλλογή παλαιών αντικειμένων και αντικών, μεταδόθηκε και στο γιο του, Κωνσταντίνο Μούτουλα, ο οποίος συνεχίζει το έργο του με μεράκι μέχρι και σήμερα.

ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ

Το Antique Center αποτελεί πλέον μια οικογενειακή επιχείρηση, που με διάθεση, αγάπη και μεράκι συνεχίζει την πώληση και αγορά αντικών μέχρι και σήμερα. Αγοράζουμε αντίκες, παλαιά αντικείμενα, έργα τέχνης, πίνακες, πορσελάνες, υαλικά, παλαιά έπιπλα, στρατιωτικά είδη, ξίφη, ξιφολόγχες, στολές, βιβλία, γραμματόσημα, κόμιξ. Επίσης ασημικά, χρυσαφικά, δίσκους, νομίσματα, χαλιά, μετάλλια, είδη λαϊκής τέχνης, κομπολόγια, κεντήματα, εργόχειρα, κοπανέλια, ρολόγια τσέπης, ρολόγια χειρός, βάζα, φωτιστικά, γραμμόφωνα, γραφομηχανές.
Ειδικευόμαστε στην αγορά και πώληση παλαιών αντικειμένων, αντικών και έργων τέχνης.

Η πολυετή μας εμπειρία και η εκπαίδευση στην αγορά αντικώνπαλαιών αντικειμένων αλλά και έργων τέχνης, εγγυάται τη δυνατότερη και καλύτερη τιμή στα παλαιά σας αντικείμενα άμεσα.

Αγοράζουμε και πουλάμε παλαιά αντικείμενα και αντίκες
Η ΟΜΑΔΑ & Η ΙΔΕΑ

Η ομάδα του Antique Center αποτελείται από νέους αλλά και μεγαλύτερους ανθρώπους που αγαπούν κάθε τι παλαιό.
Μια ομάδα από διαφορετικούς ανθρώπους που τους ενώνει ένα κοινό όνειρο…
Η αγάπη της συλλογής των αντικών.

Το Antique Center είναι μια ιδέα που γεννήθηκε πριν από περίπου 40 χρόνια. Το domain AntiqueCenter.gr κατοχυρώθηκε στις 13/1/2016. Από εκείνη την ημέρα η ομάδα δημιουργεί, μεγαλώνει, επιμένει, υπομένει, αγωνιά και συντηρεί. Όμως πάνω απ όλα χαίρεται γιατί το όνειρο συλλογής αντικών υλοποιείται!

Η αγάπη της ομάδας για παλαιές χειρότεχνες δημιουργίες, το ενδιαφέρον για το internet και οι ατέλειωτες ώρες εργασίας έφεραν αποτέλεσμα. Στις 11/2/2016 δόθηκε η ευκαιρία στους συλλέκτες αντικειμένων να καταφέρουν να αξιοποιήσουν την πώληση παλαιών αντικειμένων, μέσω του site μας, κάνοντας μόνο ένα τηλεφώνημα σε εμάς.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ & ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ

Το όραμα της ομάδας μας είναι να καταφέρουμε να συλλέξουμε όσο το δυνατόν περισσότερες αντίκες και έργα τέχνης με σκοπό την ευρύτερη παρουσίαση στο κοινό. Ο εκθεσιακός μας χώρος στη Σταδίου 27, μπορεί με μία απλή επίσκεψη να σας πείσει.
Η ομάδα του Antique Center ευχαριστεί προσωπικά κάθε έναν από εσάς ο οποίος μοιράζεται την τέχνη του, το ταλέντο του και τα προϊόντα του μαζί της.

Εξυπηρετούμε άμεσα και με χαρά, σε κάθε σας ερώτηση για την αγορά αντικών με ένα απλό τηλεφώνημα στα:
211 41 03 641 ή στα κινητά μας, 694 50 17 279 (κ.Κων/να Χατζοπούλου) & 698 72 17 460 (κ. Κων/νος Μούτουλας).

Ταχεία εξυπηρέτηση στον εκθεσιακό μας χώρο ή στον χώρο σας, δίνοντας άμεσα προσφορά για τις αντίκες σας και με άμεση πληρωμή.