Παλαιοπωλείο Antique Center – Μένουμε Ασφαλείς

Παλαιοπωλείο Αθήνα | Παλαιοπωλείο Αντίκες

Αγοράζουμε & Πουλάμε αντίκες,
Πίνακες, ασημικά κ.α.

Άμεση Πληρωμή!

Στο παλαιοπωλείο Antique Center με επαγγελματισμό και φροντίδα, το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό του παλαιοπωλείου μας αναλαμβάνει την αγορά, την πώληση και τη συντήρηση παλαιών αντικειμένων. Αυτές τις δύσκολες ημέρες αναλαμβανουμε με ασφάλεια να έρθουμε και στο χώρο σας, να εκτιμήσουμε τις αντίκες και τα παλαιά αντικείμενα που δεν χρειάζεστε.

Αν θέλετε να ανανεώσετε το χώρο σας ή να πουλήσετε τα παλαιά σας αντικείμενα – αντίκες, το παλαιοπωλείο μας μπορεί να βοηθήσει. Αγοράζουμε αντίκες, παλαιά αντικείμενα, πίνακες, πορσελάνες, παλαιά έπιπλα, κρύσταλλα, στρατιωτικά είδη (σπαθιά, παράσημα, στολές), είδη λαϊκής τέχνης, κομπολόγια, κεντήματα, ασημένια σκεύη, νομίσματα, χρυσά και ασημένια κοσμήματα κ.α. Αγοράζουμε τοις μετρητοίς και αυθημερόν τα αντικείμενα που θέλετε να πουλήσετε.

Το παλαιοπωλείο μας αναλαμβάνει εύκολα και γρήγορα την αγορά ή εκτίμηση των αντικειμένων σας με μια επίσκεψη στο χώρο σας. Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας δώσει προσφορά, αντίστοιχη με την αξία και την κατάσταση του κάθε αντικειμένου.

Μένουμε ασφαλείς!

Στο παλαιοπωλείο Antique Center στην Αθήνα, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία
σε αντίκες και παλαιά αντικείμενα, γραμμόφωνα, νομίσματα, ασημικά, πίνακες, έργα τέχνης, γλυπτά κ.α.

Αγοράζουμε & Πουλάμε Αντίκες - Παλαιά Αντικείμενα