Η διαχρονική αξία των παλαιών κοσμημάτων

Αγοράζουμε χρυσά κοσμήματα

Παλαιοπωλείο Αθήνα | Παλαιοπωλείο Αντίκες

Αγοράζουμε & Πουλάμε κοσμήματα αντίκες,
Πίνακες – Αντίκες κ.α.

Άμεση Πληρωμή!

Τα κοσμήματα αποτελούνται από ένα ή περισσότερα διακοσμητικά αντικείμενα μικρότερης ή μεγαλύτερης αξίας. Στην κατηγόρια κοσμημάτων ανήκουν τα βραχιόλια, περιδέραια, σκουλαρίκια, καρφίτσες, μανικετόκουμπα, μενταγιόν, δακτυλίδια. Το υλικό κατασκευής τους μπορεί να είναι χρυσός, ασήμι, ξύλο επενδυμένο με χρυσό κ.α. σε απλό στυλ ή με κάποια ανάγλυφη τεχνοτροπία.

Από την αρχαιότητα υπάρχουν ευρήματα κοσμημάτων αποδεικνύοντας τη διάθεση καλλωπισμού που κυριαρχούσε από τότε. Έτσι οι νεότερες γενιές διαθέτουν θαυμαστά κοσμήματα αντίκες που σήμερα βρίσκονται σε μουσεία, χώρους και σπίτια.

Στην εποχή μας η αξία σε κοσμήματα αντίκες έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μας. Η αγορά συλλεκτικών κοσμημάτων έχει εκτοξευθεί, το ίδιο και η αξία τους.  Όλο και περισσότεροι συλλέκτες ή απλοί λάτρεις των παλαιών διαχρονικών κοσμημάτων αναζητούν κοσμήματα συλλεκτικής αξίας με χρυσά στοιχεία, με χρωματιστά διαμάντια, σπάνιους πολύτιμους λίθους, φυσικά μαργαριτάρια.

Η ιστορία, η σπανιότητα, το υλικό κατασκευής, την τεχνοτροπία και τα διακοσμητικά στοιχεία που κοσμούν ένα δακτυλίδι, ένα μενταγιόν, ένα βραχιόλι κ.α. καθορίζουν την αξία του κοσμήματος.

Στο παλαιοπωλείο Antique Center αγοράζουμε και πουλάμε χρυσά κοσμήματα και κοσμήματα αντίκες, εξυπηρετούμε άμεσα και πληρώνουμε τοις μετρητοίς.

Στο παλαιοπωλείο Antique Center στην Αθήνα, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία
σε παλαιά αντικείμενα, γραμμόφωνα, νομίσματα, ασημικά, πίνακες, έργα τέχνης, γλυπτά κ.α.

Αγοράζουμε & Πουλάμε Αντίκες – Παλαιά Αντικείμενα

Παλαιοπωλείο Antique Center – Πληρώνουμε Άμεσα τοις Μετρητοίς