Ασημικά και ασημένια σκεύη αποκαλύπτουν την ιστορία κάθε σπιτιού

Αγοράζουμε ασημικά

Παλαιοπωλείο Αθήνα | Παλαιοπωλείο Αντίκες

Αγοράζουμε & Πουλάμε ασημικά,
Ασημένια σκεύη – Αντίκες κ.α.

Άμεση Πληρωμή!

Σήμερα κάθε νέο ζευγάρι που ξεκινάει τη δική του πορεία έχει θέσει προτεραιότητες. Συνήθως σε αυτές δε συμπεριλαμβάνεται η αγορά σε ασημένια σκεύη, κηροπήγια, ασημένιους δίσκους, μαχαιροπήρουνα και άλλα ασημένια ήδη.

Στο παρελθόν όμως ήταν προτεραιότητα κάθε οικογένειας να έχει ασημικά και ασημένια σκεύη, καθώς τα κληρονομούσαν ως κειμήλια από προηγούμενες γενιές ή δίνονταν ως προίκα στις γυναίκες μαζί με κτήματα γης και κεντήματα.

Το ασήμι εμφανίζεται στην ιστορία σε λαούς που κατοικούσαν στη Μεσοποταμία, στον Ελλαδικό Χώρο, την Μέση Ανατολή και την Αίγυπτο. Η παραγωγή ασημιού αυξήθηκε από τη δεκαετία του 1970 και μετά.

Έτσι λοιπόν σε πολλά σπίτια μπορεί να υπάρχουν ασημένια αντικείμενα που ο κάτοχος τους να μην γνωρίζει την αξία τους. Τέτοια μπορεί να είναι ασημένια σκεύη, ασημένια νομίσματα, κηροπήγια, λάμπες, ασημένιοι δίσκοι, ασημένια σερβίτσια, κύπελλα, ασημένια κοσμήματα κ.α. Η αξία σε κάθε ασημένιο αντικείμενο καθορίζεται από την παλαιότητα, την κατάσταση του αντικειμένου, το είδος και το βάρος.

Στο παλαιοπωλείο Antique Center μπορείτε να βρείτε ασημικά και ασημένια σκεύη μεγαλύτερης και μικρότερης αξίας, που να ταιριάζει στο χώρο σας ή να πουλήσετε ένα ή περισσότερα ασημικά, παλαιά αντικείμενα και αντίκες. Αγοράζουμε ασημικά τοις μετρητοίς, παλαιά αντικείμενα και αντίκες.

Στο παλαιοπωλείο Antique Center στην Αθήνα, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία
σε παλαιά αντικείμενα, γραμμόφωνα, νομίσματα, ασημικά, πίνακες, έργα τέχνης, γλυπτά κ.α.

Αγοράζουμε & Πουλάμε Αντίκες – Παλαιά Αντικείμενα

Παλαιοπωλείο Antique Center – Πληρώνουμε Άμεσα τοις Μετρητοίς