Αντίκες & Παλαιά αντικείμενα στο Παλαιοπωλείο Antique Center

Αντίκες & Παλαιά αντικείμενα στο Παλαιοπωλείο Antique Center

Παλαιοπωλείο Αθήνα | Παλαιοπωλείο Αντίκες

Αγοράζουμε & Πουλάμε αντίκες,
Πίνακες, ασημικά κ.α.

Άμεση Πληρωμή!

Ανάμεσα στα μονοπάτια της Αθήνας βρίσκεται το παλαιοπωλείο Antique Center, όπου εκεί κρύβονται αντίκες και παλαιά αντικείμενα που φανερώνουν την πολυτέλεια των παλαιών πολιτισμών, των σπιτιών και των ανθρώπων.

Αντίκες, παλαιά χειροποίητα έπιπλα, πίνακες ζωγραφικής & έργα τέχνης Ελλήνων & Ξένων καλλιτεχνών, πορσελάνες, ασημικά και ασημένια σκεύη, κοσμήματα, ρολόγια, κεχριμπαρένια κομπολόγια, στρατιωτικά είδη, αντίκες του 1821, συλλογές, κεντήματα και χαλιά, είναι κάποιες από τις κατηγορίες αντικειμένων που μπορείτε να βρείτε στο παλαιοπωλείο μας. Πιο συγκεκριμένα γραμμόφωνα, επιτραπέζια ρολόγια, μουσικά όργανα, χειροποίητες πορσελάνες, σερβίτσια, ασημικά, ασημένια σκεύη, ασημένιους δίσκους, παλαιά έπιπλα, έργα τέχνης, γλυπτά, συλλογές από χαρτονομίσματα, νομίσματα, χρυσά και ασημένια κοσμήματα, ρολόγια χειρός, τσέπης, επιτραπέζια ρολόγια, κεχριμπαρένια κομπολόγια κ.α.
Από το παλαιοπωλείο μας έχουν περάσει μοναδικές αντίκες από γνωστές οικογένειες, διάσημους, ανθρώπους με μεγάλα αξιώματα τις οποίες σήμερα δεν θα βρείτε στην αγορά.

Ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε και την ιστορία μας. Το παλαιοπωλείου Antique Center αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1975 από τον Κ. Λυκούργο Μούτουλα, ο οποίος ζούσε στην Αθήνα. Η αγάπη του για τη συλλογή, πώληση και αγορά αντικών και παλαιών αντικειμένων μεταφέρθηκε στον γιό του Κωνσταντίνο Μούτουλα, ο οποίος με συνεχίζει το έργο του έως και σήμερα.
Το παλαιοπωλείο μας πλέον αποτελείται από μια ομάδα νέων και μεγαλύτερων ανθρώπων που τους ενώνει η αγάπη τους για τις αντίκες και τα παλαιά αντικείμενα.

Αγοράζουμε και πουλάμε αντίκες και παλαιά αντικείμενα μεγαλύτερης και μικρότερης αξίας. Αγοράζουμε αντίκες τοις μετρητοίς ασημικά, πίνακες, παλαιά κοσμήματα, κομπολόγια, αντίκες του 1821, έργα τέχνης, πορσελάνες, παλαιά έπιπλα, στρατιωτικά είδη.

Στο παλαιοπωλείο Antique Center στην Αθήνα, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία
σε παλαιά αντικείμενα, γραμμόφωνα, νομίσματα, ασημικά, πίνακες, έργα τέχνης, γλυπτά κ.α.

Αγοράζουμε & Πουλάμε Αντίκες – Παλαιά Αντικείμενα

Παλαιοπωλείο Antique Center – Πληρώνουμε Άμεσα τοις Μετρητοίς