Αγοράζουμε Πασχαλινές Αντίκες

Πασχαλινές αντίκες

Παλαιοπωλείο Αθήνα | Παλαιοπωλείο Αντίκες

Αγοράζουμε & Πουλάμε αντίκες,
Πίνακες, ασημικά κ.α.

Άμεση Πληρωμή!

Αντίκα μπορεί να θεωρηθεί ένα παλαιό αντικείμενο που έχει αισθητική ή ιστορική σημασία και έχει περάσει από γενιά σε γενιά. Μια αντίκα αποτελεί μικρογραφία από ιδέες, αξίες, τέχνες μιας παλιότερης εποχής. Τα παλαιοπωλεία και οι συλλέκτες αντικών, όπως και το παλαιοπωλείο antique center, έχουν αναλάβει την αναζήτηση, τη διαπραγμάτευση και την αγορά αντικών, καθώς είναι μια διαδικασία που τους αρέσουν και την υλοποιούν με μεράκι και αγάπη.

Γνωρίζατε ότι ορισμένα εποχικά αντικείμενα μπορούν να θεωρηθούν αντίκες;

Κάθε Πάσχα εμφανίζονται από ντουλάπες και υπόγεια πορσελάνινα πασχαλινά αυγά, πορσελάνινα ή κεραμικά διακοσμητικά με κουνελάκια και άλλα εποχικά σχέδια, χειροποίητα κεντήματα με πασχαλινές ζωγραφιές, ένα πασχαλινό κουτί ζωγραφισμένο στο χέρι, πασχαλινές συλλογές κ.α.
Εποχικά διακοσμητικά τα οποία μπορεί να μην ταιριάζουν στο χώρο μας, να τα θεωρούμε παλιά ή να μην τα θέλουμε στο χώρο μας, μπορεί να έχουν αξία για παλαιοπωλεία και συλλέκτες αντικών.

Στο παλαιοπωλείο Antique Center αγοράζουμε και πουλάμε αντίκες και παλαιά αντικείμενα μεγαλύτερης και μικρότερης αξίας. Αγοράζουμε αντίκες τοις μετρητοίς ασημικά, πίνακες, παλαιά κοσμήματα, κομπολόγια, αντίκες του 1821, έργα τέχνης, πορσελάνες, παλαιά έπιπλα, στρατιωτικά είδη.

Στο παλαιοπωλείο Antique Center στην Αθήνα, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία
σε αντίκες και παλαιά αντικείμενα, γραμμόφωνα, νομίσματα, ασημικά, πίνακες, έργα τέχνης, γλυπτά κ.α.

Αγοράζουμε & Πουλάμε Αντίκες - Παλαιά Αντικείμενα